Memo Express Envelope
Curierat de colete și documente în Chișinău și în toată Moldova

Stimați Parteneri,

Luând în considerație condițiile meteo nefavorabile serviciilor de curierat 2Door, Memo Express va limita temporar (1-2 zile) livrările în localitățile greu accesibile.

Vom depune maxim efort ca toate centrele raionale să fie deservite. Iar în cazul localităților rurale ce se află în depărtarea traseelor naționale - livrările vor fi realizate o dată ce accesul va permite acest lucru.

25 decembrie luni închis (în caz ne necesitate, vom organiza doar ridicări/colectări de comenzi) 26 decembriemarți program normal 27 decembriemiercuri program normal 28 decembriejoi program normal 29 decembrievineri program normal 30 decembriesâmbătă program normal 31 decembrieduminică închis 1 ianuarieluni închis 2 ianuariemarți închis (în caz ne necesitate, vom organiza doar ridicări/colectări de comenzi) 3 ianuariemiercuri program normal 4 ianuariejoi program…

Memo Express lansează un serviciul „Deschidere colet la livrare”. Acesta permite deschiderea coletului de către destinatar pentru a verifica starea fizică a comenzii. Destinatarul se poate asigura că trimiterea corespunde descrierii vânzătorului și dacă nu are lovituri, zgîrieturi sau alte defecte vizibile.

Pentru alegerea acestei opțiuni, expeditorul va menționa la plasarea comenzii că permite Deschiderea coletului la livrare.

Memo Express lansează Cabinetul Personal al Clientului. Acesta este creat special pentru a vedea toate comenzile plasate și detalii despre ele.

Cabinetul Clientului include istoricul comenzilor, data plasării comenzii, codul AWB, statutul comenzii, numele și adresa destinatarului, suma ramburs, tariful pentru livrare. Este simplu și ușor pentru fiecare client de a-și duce evidența clară a comenzilor, de a găsi repede o…

Clienții Memo Express beneficiază de informare suplimentară în cazul tentativelor de livrare fără succes. În aceste cazuri, clienții vor primi o alertă prin e-mail care va include inclusiv descrierea tentative.

Motivele invocate pot fi:
- Destinatarul nu răspunde la apelurile telefonice;
- Adresa destinatarului este greșită sau schimbată;
- Refuz primire la destinație;
- ...

Această funcționalitate vine să completeze lista de…

Memo Express lansează două noi funcționalități pentru îmbunătățirea raportării privind livrările.

„Notificare de Livrare” este o funcțiune nouă, care permite primirea notificărilor automate la livrare în timp real. Veți economisi timpul Dvs. O dată cu activarea acestei funcționalități, nu va mai fi necesar să apelați Managerii Asistență Clienți, pentru a afla când și dacă s-a livrat coletul. Notificările sunt expediate automat…

O dată cu creșterea necesităților companiei, Memo Express își mai dublează o dată spațiul de depozitare și sortare disponibil. Acest pas vine după o creștere a capacităților realizată chiar 7 luni în urmă.

În acest mod, necesitățile clienților Memo Express vor fi mai bine acoperite. Spațiul nou va oferi o mai mare mobilitate și spațiu sporit de sortare a coletelor.

În procesul de livrare, Memo Express folosește un APP semnat cu Expeditorul și un POD semnat la rândul său cu Destinatarul.

Fiind în continuă căutare a metodelor care să optimizeze procesul de livrare, am decis să lansăm o posibilitate adițională pentru actele respective - eAPP, respectiv ePOD.

eAPP și ePOD reprezintă semnătura directă pe ecranul telefonului. Clienții pot primi o copie a…

Pentru că dorim să avem o comunicare eficientă cu clienții, am creat un sistem nou de înregistrare a comenzilor - callcentru.memo.md.

Odată ce plasați o comandă, mesajului Dvs. i se atribuie un Ticket, cu ajutorul căruia puteți urmări întreaga conversație. Ticketul dispare din sistem doar în momentul, când este soluționat de către Managerul Asistență Clienți. Astfel, nu se va omite…

Cu scopul optimizării proceselor logistice în cadrul Memo Express, am lansat aplicația android pentru Curierii Memo Express.

Aplicația permite informarea clienților în timp real despre livrările realizate. Suplimentar, aceasta optimizează mult procesele interne de primire-predare între curieri și depozit. Cu această ocazie, rata de eroare umană va scădea considerabil, iar viteza de lucru va crește.

Comandă acum
Phone
022 009 399
Mobile Phone
079 909 399
Contact e-mail