Memo Express Envelope
Curierat de colete și documente în Chișinău și în toată Moldova

Memo Express lansează Cabinetul Personal al Clientului. Acesta este creat special pentru a vedea toate comenzile plasate și detalii despre ele.

Cabinetul Clientului include istoricul comenzilor, data plasării comenzii, codul AWB, statutul comenzii, numele și adresa destinatarului, suma ramburs, tariful pentru livrare. Este simplu și ușor pentru fiecare client de a-și duce evidența clară a comenzilor, de a găsi repede o…

Clienții Memo Express beneficiază de informare suplimentară în cazul tentativelor de livrare fără succes. În aceste cazuri, clienții vor primi o alertă prin e-mail care va include inclusiv descrierea tentative.

Motivele invocate pot fi:
- Destinatarul nu răspunde la apelurile telefonice;
- Adresa destinatarului este greșită sau schimbată;
- Refuz primire la destinație;
- ...

Această funcționalitate vine să completeze lista de…

Memo Express lansează două noi funcționalități pentru îmbunătățirea raportării privind livrările.

„Notificare de Livrare” este o funcțiune nouă, care permite primirea notificărilor automate la livrare în timp real. Veți economisi timpul Dvs. O dată cu activarea acestei funcționalități, nu va mai fi necesar să apelați Managerii Asistență Clienți, pentru a afla când și dacă s-a livrat coletul. Notificările sunt expediate automat…

O dată cu creșterea necesităților companiei, Memo Express își mai dublează o dată spațiul de depozitare și sortare disponibil. Acest pas vine după o creștere a capacităților realizată chiar 7 luni în urmă.

În acest mod, necesitățile clienților Memo Express vor fi mai bine acoperite. Spațiul nou va oferi o mai mare mobilitate și spațiu sporit de sortare a coletelor.

În procesul de livrare, Memo Express folosește un APP semnat cu Expeditorul și un POD semnat la rândul său cu Destinatarul.

Fiind în continuă căutare a metodelor care să optimizeze procesul de livrare, am decis să lansăm o posibilitate adițională pentru actele respective - eAPP, respectiv ePOD.

eAPP și ePOD reprezintă semnătura directă pe ecranul telefonului. Clienții pot primi o copie a…

Pentru că dorim să avem o comunicare eficientă cu clienții, am creat un sistem nou de înregistrare a comenzilor - callcentru.memo.md.

Odată ce plasați o comandă, mesajului Dvs. i se atribuie un Ticket, cu ajutorul căruia puteți urmări întreaga conversație. Ticketul dispare din sistem doar în momentul, când este soluționat de către Managerul Asistență Clienți. Astfel, nu se va omite…

Cu scopul optimizării proceselor logistice în cadrul Memo Express, am lansat aplicația android pentru Curierii Memo Express.

Aplicația permite informarea clienților în timp real despre livrările realizate. Suplimentar, aceasta optimizează mult procesele interne de primire-predare între curieri și depozit. Cu această ocazie, rata de eroare umană va scădea considerabil, iar viteza de lucru va crește.

Memo Express își dublează capacitatea de depozitare prin mutarea operațiunilor într-o locație nouă.

Noul spațiu permite atât o mai bună desfășurare a operațiunilor de sortare, manipulare a trimiterilor, cât și extinderea spațiului disponibil pentru prestarea serviciului de „Depozitare”.

Memo Express lansează soluția software Delivery Manager.

Delivery Manager este soluția software oferită clienților Memo Express. Programul permite plasarea, administrarea și monitorizarea comenzilor de livrare în timp real. Suplimentar, Delivery Manager permite eficientizarea procesului de livrarea prin tiparul formularelor necesare direct din program. Ba mai mult, soluția software permite administrarea unei baze de date de adrese des-utilizate. 

Delivery Manager este o noutate pentru…

Memo Express extinde aria de acoperire cu adăugarea a 2 puncte de prezență fizică în Comrat și Căușeni. Totodată, timpul de livrare către mai multe localități s-a înjumătățit (Anenii Noi, Ștefan Vodă, Cimișlia, Basarabeasca, Ciadâr-Lunga, Cantemir).

Cu această ocazie, Memo Express devine compania de curierat cu cea mai extinsă rețea de livrări din Republica Moldova.

Aria de acoperire și termenii de…

Comandă acum
Phone
022 009 399
Mobile Phone
079 909 399
Contact e-mail