Memo Express Envelope
Curierat de colete și documente în Chișinău și în toată Moldova

Despre noi

Memo Express este prima companie de curierat rapid din Republica Moldova (după modelul „door2door”). Echipa noastră este antrenată să livreze servicii sigure și la termen.

Tratăm fiecare livrare cu seriozitate maximă. Pentru aceasta, folosim cele mai noi tehnologii în domeniul curieratului rapid. Curierii noștri sunt echipați cu terminale de comunicare, etichetează coletele preluate, iar clienții pot urmări on-line starea comenzilor. Magazinele on-line au posibilitatea de interconectare cu sistemul nostru informatic.

Serviciile oferite de către noi se adresează tuturor celor care s-au confruntat până acum cu necesitatea de a expedia colete sau diverse documente. Astfel, notificările, extrasele, somațiile, facturile, asigurările sau orice alt tip de document, colete mici sau mari, pot să iasă din grija Dumneavoastră și să devină responsabilitatea noastră.

Memo Express garantează securitatea și confidențialitatea fiecării trimiteri.

Fondul Angello Capital Partners este unul dintre investitorii Memo Express.

Istoric

2016 - Memo Express și-a consolidat poziția pe piață. Numărul unităților de transport a ajuns la 17. Suplimentar, investiții considerabile au fost realizate în sistemele tehnice ale companiei (de exemplu: curierii au migrat către o aplicație mobilă pe Android). Aceastea au permis să dezvoltăm servicii unice pentru clienți: Înregistrarea și Alertarea Tentativelor de Livrare, Trimiterea de Notificări de Livrare, Îmbunătățiri considerabile la modul de monitorizare a unei livrări.

2015 - Acest an a fost marcat de dublarea spațiului de depozitare și dublarea parcului auto. Cu această ocazie, serviciile companiei au devenit accesibile pentru aproape întreaga populație a țării. Cea mai mare partea a ei (~65%) beneficiază de livrare în 24 ore.

2014 - Memo Express a lansat servicii noi: EmagicDistribuție și Transport și Curierat Național. Serviciile companiei au devenit accesibile pentru mai mult de 50% din populația Moldovei. Suplimentar, parcul auto al companiei s-a mărit la 7 unități.

2013 - Memo Express a fost înființată. Timp de 5 luni au urmat pregătiri: dezvoltare software, procurare echipamente, parc auto, angajare personal, instruie. La 20 mai 2013 a fost executată prima livrare rapidă. Astfel, Memo Express devine prima companie de curierat door2door din Moldova ce folosește tehnologii moderne.